Tolk Chinees

China Translated levert tolkdiensten op maat. Door mijn ervaring ben ik in staat de toon van het gesprek zodanig over te brengen dat alle gesprekspartners er een prettig gevoel aan overhouden.

Wanneer hebt u een tolk nodig?

Er zijn veel situaties te bedenken waarin u behoefte kunt hebben aan een tolk Chinees. Hieronder staan enkele voorbeelden van het tolken waarbij China Translated u kan helpen:

 • Techniek op de werkvloer
  Uw bedrijf heeft bijvoorbeeld een nieuwe machine uit China gekocht en uw medewerkers moeten ermee om leren gaan.
 • Kennis overbrengen
  Uw bedrijf loopt voorop in uw branche en werkt samen met Chinese partners, die u op de hoogte wilt brengen van de laatste stand van zaken.
 • Zakelijke besprekingen
  U heeft een afspraak voor een zakelijke bijeenkomst met Chinese handelspartners, leveranciers, etc. Hierbij is het niet alleen belangrijk de juiste woorden over te brengen, maar ook te zorgen dat beide partijen een goed gevoel aan het gesprek overhouden. Met mijn kennis en ervaring voel ik dat uitstekend aan en zal u voorafgaand aan het gesprek alvast informatie en nuttige tips geven.
 • Bij de notaris
  Ook bij de notaris kan China Translated u van dienst zijn. Ik heb tolkervaring met veel notariële diensten zoals het aan- en verkopen van een woning of het afhandelen van een erfenis.
 • Dagprogramma begeleiden
  Naast het tolkwerk kan ik u ook van dienst zijn als u uw gasten ergens mee naartoe wilt nemen, bijvoorbeeld door hen naar een bezienswaardigheid mee te nemen of een toer door de omgeving.
China Translated - Chinese tolk- en vertaaldiensten door Floor Perquin

Uitzicht op Hong Kong