Chinese vertalingen

Bent u op zoek naar een beëdigde vertaler om teksten te laten vertalen? Ik kan u helpen. Ik zorg voor de Chinese vertaling van documenten zoals medische en technische documenten, contracten, diploma’s, paspoorten en rijbewijzen voor officiële instanties. Na legalisatie door de rechtbank zijn deze dan gereed voor het gebruik door officiële instanties in Nederland of in het buitenland.

Uw partner voor betrouwbare vertalingen

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, deskundige vertaler, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik verdiep mij in uw bedrijf, product of dienst en zorg voor een doeltreffende vertaling van uw teksten. Waarom zou u kiezen voor China Translated als partner voor uw Chinese vertalingen?

  • Vertalingen die de juiste toon hebben. Het is niet alleen belangrijk om de inhoud grammaticaal correct over te brengen, maar ook de juiste snaar te raken bij uw doelgroep.
  • Om beëdigd vertaler te worden en vooral te mogen blijven volg ik regelmatig de vereiste bijscholingscursussen. Door continu te investeren in opleiding en training blijf ik op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op vertaalgebied en is mijn kennis altijd op peil.
  • Ruime ervaring met de Chinese cultuur en de verschillende aspecten van het zakendoen in en met China. Door mijn studie Oriëntaalse Talen en Communicatie in Maastricht, gevolgd door opleidingen in Shanghai en Nanjing ben ik uitstekend in staat uw bedrijf, product of dienst onder de aandacht van Chinese bedrijven of zakenpartners te brengen.
China Translated - Chinese tolk- en vertaaldiensten door Floor Perquin

Beëdigde vertalingen

Ik sta ingeschreven in het Wbtv-register onder nummer 3545. Dat wil zeggen dat ik beëdigde vertalingen mag leveren. Een beëdigde vertaling wordt alleen gedaan door een beëdigd vertaler. De vertaler moet beëdigd zijn door een Nederlandse rechtbank en geregistreerd staan in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigde vertaling is nodig voor officiële documenten die ten behoeve van officiële instanties in een andere taal vertaald moeten worden.

China Translated - Chinese tolk- en vertaaldiensten door Floor Perquin

Tempel van de Hemel in Beijing