Taalcursus Chinees

China Translated organiseert ook taalcursussen Chinees voor zowel bedrijven als particulieren. Als docente heb ik daarvoor zowel in China als in Nederland vakspecifieke cursussen gevolgd. Ik ben ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs voor de vrijstelling van de btw.

Voor iedereen een geschikte cursus

Er is voor elke doelgroep een geschikte taalcursus beschikbaar. Hieronder leest u over enkele mogelijkheden die ik u kan bieden om de Chinese taal en cultuur te leren kennen.

 • Bedrijfscursussen
  Een voor u op maat gemaakte cursus waarbij zowel de tijd als de inhoud volledig op uw wensen afgestemd wordt. Bedrijfscursussen kunnen desgewenst plaatsvinden in uw bedrijf of uw woonplaats. Deze cursussen zullen ondersteund worden met casussen uit de actuele praktijk. De thuislocatie voor privélessen is Arnhem.
 • Standaard groepslessen
  Deze lessen omvatten alle aspecten van de Chinese taal (lezen, spreken, schrijven). Daarbij maak ik gebruik van lesboeken met daarbij behorende interactieve materialen. U kunt ook uw eigen materialen meenemen. Een standaard cursus bestaat uit 10 lessen waarvan de laatste een examen kan zijn.
 • Basisscholen/klassen voor hoogbegaafden
  Basisscholen kunnen voor de invulling van bijvoorbeeld een culturele week of een aantal korte lessen of verrijkingsklassen voor hoogbegaafde kinderen contact met mij opnemen.
 • Chinees voor op reis
  De voorpret kan al beginnen voordat u op reis gaat. In een aantal lessen leert u de meest voorkomende zinnen en karakters.

Alle lessen kunnen zowel fysiek als online via zoom plaatsvinden.

Tarieven

Individuele lessen beginnen vanaf €30,00 per persoon per uur. Groepslessen 2-4 personen kosten minimaal €50,00 per uur. Overige prijzen zijn op aanvraag.

China Translated - Chinese tolk- en vertaaldiensten door Floor Perquin

Een klein stuk van de Chinese Muur