De Olympische Spelen komen eraan en alle sporters die erheen gaan hebben zichzelf een doel gesteld: goud! de hele voorbereiding is gericht op een bepaalde datum. Ik ben ook een sporter en ik houd ook van doelen stellen. Nu is goud op de Spelen voor mij verre van een haalbare kaart, maar ook in mijn werk houd ik ervan om ergens naar toe te werken. En nu is dat doel ook uitgesproken. In de maand januari zal ik iedere dag een stukje plaatsen dat met de Olympische Spelen te maken heeft. Je zult dan vooral dingen leren van de Chinese taal. Uitspraak, schrijfwijze en iets meer over de karakters. Zo, dat doe uitgesproken. En uitspreken is doen. Aan de slag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu