Inmiddels is het nieuwe cursusjaar al weer volop aan de gang, en ook ik kan dan natuurlijk niet achterblijven. Ik ben al goed onderweg met een online cursus die ik voor een ander taleninstituut geef, maar er kunnen nog altijd meer nieuwe lessen bij. Mijn plan is om een online inloopochtend en-avond te organiseren waarin mensen vragen kunnen stellen over mijn lessen en bij interesse al direct nieuwe afspraken gemaakt kunnen worden.

Op www.chinatranslated.nl vind je meer informatie over mijn Taalcursussen. De lessen kunnen zowel op een fysieke locatie als online gaan plaatsvinden.

 

Datum:

Donderdag 13 oktober 19:30-22:00

Plaats: online via zoom

 

Vrijdag 14 oktober 09:30-12:00

Plaats: online via zoom

 

De link kan worden opgevraagd via info@chinatranslated.nl

 

Ik hoop jullie dan te zien!