Grenzen verleggen, dingen aanpakken. Vorige week heb ik gesolliciteerd naar een functie bij de Nederlandse ambassade in Beijing, ondertussen oefen ik mijn notatietechnieken en denk ik na over een expositie van mijn werk met glas en speksteen, en is deel twee van mijn traject om beëdigd tolk te worden in gang gezet (en mocht ik naar China kunnen, zijn we altijd flexibel). Inmiddels ben ik druk bezig mijn contacten aan te boren om beeld te krijgen van de situatie nu in China, mogen we er wel of niet bij zijn als toeschouwer en personeel?  Hoe zit het met overnachting? Zaken waarmee ik ook anderen, naast het bieden van taalservices, graag verder zou willen helpen. Ben of ken je iemand die te maken heeft met Beijing 2022? Ik help graag met vertalen, tolken, Chinees spreken, wegwijs maken. En ik ben geen wintersporter, maar wel een sportieveling. Onderstaande foto is in het shirt van de HomeRun-sponsorloop voor de Ronald McDonald-huizen. In 2019 liep ik mee, in 2022 ga ik er ook weer voor!